Van egy
hasznos tipped?

Thule autós felszerelések

Világszerte nagy népszerűségnek örvend a svéd Thule márka, amely kitűnő minőségű jármű kiegészítőket gyárt. Nézzük, miként növelheted meg segítségükkel autód szállítókapacitását!

Keret Thule autós felszerelések

Az alap: Thule csomagtartó
Ha bőröndöknek, létrának, vagy úgy általában véve a legkülönfélébb csomagoknak szeretnél helyet találni úgy, hogy közben az utasteret nem zsúfolod tele, akkor a Thule csomagtartó szettek között válogathatsz. Szinte minden autótípusra van (kabriókat kivéve...) belőle egy normál, fekete műanyagos változat, illetve egy szebb kivitelű, ezüst színű alumínium verzió. Ez utóbbi designosabb kialakítású, a rúdvégek nem szögletesek, hanem oválisak, no és persze drágább is, mint fekete testvére.
Thule tetőbox vagy síbox
Ha síelni jársz, vagy sok apróbb csomagod van, de nem akarod bőröndbe paszírozni azokat, jó megoldás lehet egy tetőbox, amit a már meglévő tetőcsomagtartóra tudsz rögzíteni. A Thule tetőboxok között vannak kifejezetten sílécek szállítására kialakított típusok, így a téli sportok szerelmeseinek is kiváló megoldás. Minden tetőbox kulccsal zárható, és stabilan a csomagtartóhoz rögzített, így a mezei lopási kísérletek ellen védelmet nyújt (de persze huzamosabb időre nyilván ne hagyd az autót őrizetlenül).
Thule kerékpártartó, bicikliszállító
A kerékpárosok örömére, a Thule háromféle kialakításban kínál biciklik szállítására alkalmas kiegészítőket. Vannak a tetőre (meglévő csomagtartóra), vannak a hátsó csomagtartóra, és vannak a vonóhorogra rögzíthető típusok. A tetőre szerelhetősök közül általában annyit kell venni, ahány kerékpárt akarsz vinni, míg a másik két fajtánál eleve 2-3 vagy akár 4 kerékpár szállítására kialakított modellekből válogathatsz. Értelemszerűen az árkategóriák is e szerint változnak.

Weboldal címe: www.diszkontwebshop.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI AUTÓBONTÓ, AUTÓALKATRÉSZ TIPPEK

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Ha Ön fuvarozó, esetleg költöztető céget vezet, egy kiváló műszaki állapotban levő, minőségi használt Iveco teherautóval sokkal jobban ki tudja majd szolgálni ügyfelei igényeit, főleg ha hosszabb távban gondolkozik.

Céges autóbérlés Budapesten

Céges autóbérlés Budapesten

Ma már számtalan autó bérbeadó cég ajánlatai között mazsolázgathatunk az interneten. Nem is csoda, ha nehezen hozzuk meg a döntést, ha választásra kerül a sor! Aggodalomra azonban semmi ok! Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket Önnek is érdemes megfogadnia, kamatoztatnia, mielőtt autókölcsönzésre adja fejét. Nézzük, mik ezek!  

Eljött a téli gumi ideje

Eljött a téli gumi ideje

Enyhe időjárással kezdődött a tél, így viszonylag sokáig várhattunk a téli gumi szett beszerzésével. Nem szabad azonban túl sokáig halogatni az útviszonyoknak megfelelő gumik felszerelését.

Itt van minden ritka alkatrész

Itt van minden ritka alkatrész

Tavasszal vettem egy Malagutit a városi cirkáláshoz. Egész jó állapotban volt, nem is volt öreg, de két hónap után meghalt a gyújtáskapcsoló, a jó robogó alkatrész meg ritka, mint a fehér holló.

Gokart pálya Budapest mellett

Gokart pálya Budapest mellett

Az egyik autómániás haveromat vittük ki a születésnapján Mogyoródra, a Hungaroring Kart Center gokart pálya csíkjára.