Van egy
hasznos tipped?

Pár szó az akkumulátorokról

Az autó nem indul, a hiba oka a tönkrement aksi. A megoldás egyértelmű: kell egy új. De mi a különbség az egyes akkumulátor típusok között? Mit érdemes megnézni akku vásárlás előtt?

Keret Pár szó az akkumulátorokról

Értelemszerűen elsőként azt kell megállapítani, hogy az adott járműhöz vagy munkagéphez milyen típusú akkumulátor szükséges (pl. savas), mekkora a minimálisan előírt kapacitás, amit tudnia kell, és mi a maximum, amit még elbír. Ha ez megvan, a szóba jöhető márkákon belül célszerű megvizsgálni a garanciát és a garantált működési időtartamot, illetve az ár is fontos tényező lehet.

Nem javasolt keverni az akkumulátor fajtákat.

Vagyis, ne akarjunk egy személyautóba való akkumulátort munka akkuként üzemeltetni, mert nagyon rövid időn belül tönkre fog menni, és rosszabb esetben még a berendezést is tönkreteszi. Ugyanígy, egy jet-skibe ideális akkumulátor nem lesz megfelelő egy kamionba…

Ha nem értünk a típusokhoz, kapacitásokhoz, akkor kérjük szakember segítségét! Az eladók készséggel fognak segíteni a megfelelő típus kiválasztásában, és elmondani annak főbb ismérveit.

Weboldal címe: www.akkutop.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI AUTÓBONTÓ, AUTÓALKATRÉSZ TIPPEK

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Ha Ön fuvarozó, esetleg költöztető céget vezet, egy kiváló műszaki állapotban levő, minőségi használt Iveco teherautóval sokkal jobban ki tudja majd szolgálni ügyfelei igényeit, főleg ha hosszabb távban gondolkozik.

Céges autóbérlés Budapesten

Céges autóbérlés Budapesten

Ma már számtalan autó bérbeadó cég ajánlatai között mazsolázgathatunk az interneten. Nem is csoda, ha nehezen hozzuk meg a döntést, ha választásra kerül a sor! Aggodalomra azonban semmi ok! Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket Önnek is érdemes megfogadnia, kamatoztatnia, mielőtt autókölcsönzésre adja fejét. Nézzük, mik ezek!  

Eljött a téli gumi ideje

Eljött a téli gumi ideje

Enyhe időjárással kezdődött a tél, így viszonylag sokáig várhattunk a téli gumi szett beszerzésével. Nem szabad azonban túl sokáig halogatni az útviszonyoknak megfelelő gumik felszerelését.

Itt van minden ritka alkatrész

Itt van minden ritka alkatrész

Tavasszal vettem egy Malagutit a városi cirkáláshoz. Egész jó állapotban volt, nem is volt öreg, de két hónap után meghalt a gyújtáskapcsoló, a jó robogó alkatrész meg ritka, mint a fehér holló.

Gokart pálya Budapest mellett

Gokart pálya Budapest mellett

Az egyik autómániás haveromat vittük ki a születésnapján Mogyoródra, a Hungaroring Kart Center gokart pálya csíkjára.