Van egy
hasznos tipped?

Casco biztosítás a legolcsóbban

Találtam egy nagyszerű szolgáltatást az interneten. Casco kalkulátor a neve és segít abban, hogy spóroljunk az autó biztosítási díjain. A következőkben az szeretném megmutatni, hogyan működik.

Keret Casco biztosítás a legolcsóbban

Mikor jön jól a Casco kalkulátor?

Nemrég az autó fenntartásának költségeiről beszélgettünk a barátaimmal. Amikor a biztosítási díjak jöttek szóba, egészen meglepődtem. Kiderült, hogy sokan az enyémnél jóval régebbi és rosszabb állapotú autóra nagyságrendekkel kevesebbet fizetnek, mint én.

Ezen meglepődtem, mert már elég régóta semmilyen káresemény nem történt az autónkkal, ráadásul a mostani biztosítási konstrukcióm szerint a Cascóm és a kötelező biztosításom díja is évről évre csökken kicsit, ha ugyanannál a biztosítónál maradok.

Szerettem volna utána nézni, hogy van-e az enyémnél kedvezőbb konstrukció, úgyhogy elkezdtem keresgélni otthon. Sajnos a dolog elég fárasztó volt: minden biztosító oldalán újra és újra meg kellett adnom egy csomó adatot a kocsiról, ráadásul tudom, hogy vannak egészen kicsit biztosítók is, ahol sok a kedvezmény – viszont sosem találnám meg őket.

Nagy megkönnyebbülés volt, mikor rátaláltam egy nagyon praktikus oldalra, a Casco kalkulátorra. Az egész program használata ingyenes. Csak meg kell adni az adatokat a kocsiról, a Casco kalkulátor pedig automatikusan több biztosító elérhető ajánlatát hasonlítja össze. Az folyamat végén kidobja az ajánlatokat, az oldalon keresztül pedig akár meg is lehet kötni a biztosításokat.

Tanácsok a Casco kalkulátor használatához

1. Szánjunk időt a kalkulálásra! Ahhoz, hogy pontos adatokat kapjunk, egészen sok kérdésre kell válaszolnunk, a dolog nem lesz kész néhány perc alatt. De ez még mindig rövidebb idő, mint összekeresgélni a dolgokat a biztosítók oldalairól.

2. Készüljünk föl egy kicsit! Mielőtt leülünk a babrálni a Casco kalkulátorral, nézzük meg, hogy minden szükséges adatot tudunk-e a kocsinkról. Még olyan műszaki adatokra is szükségünk lehet, mint a jogosítványunk dátuma, vagy a hengerűrtartalom.

3. Ne hazudjunk a Casco kalkulátornak! Érdemes csak valós adatokat megadni, ne mondjuk például, hogy fiatalabbak vagyunk, vagy későbbi a járművünk, mint valójában. Ha biztosítót szeretnénk váltani, úgyis kiderül az igazság, ráadásul lehet, hogy pont nem a legmegfelelőbb konstrukciót sikerült kiválasztani.

Hasonló biztosítási díj számítási lehetőség létezik egyébként kötelező kalkulátor formájában is. Szerintem kötelező biztosítás váltáskor érdemes azt is megnézni.

Weboldal címe: www.biztositasok.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI AUTÓBONTÓ, AUTÓALKATRÉSZ TIPPEK

Ha autója a mindene – a kerékszereléstől az autós kameráig

Ha autója a mindene – a kerékszereléstől az autós kameráig

Profi kerékszerelés, olajcsere, éves átvizsgálás, extra felszereltség – ha autója a második otthona biztos, hogy Ön is úton útfélen keresi a megbízható, magas minőségű szolgáltatásokat, termékeket.

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Ha Ön fuvarozó, esetleg költöztető céget vezet, egy kiváló műszaki állapotban levő, minőségi használt Iveco teherautóval sokkal jobban ki tudja majd szolgálni ügyfelei igényeit, főleg ha hosszabb távban gondolkozik.

Céges autóbérlés Budapesten

Céges autóbérlés Budapesten

Ma már számtalan autó bérbeadó cég ajánlatai között mazsolázgathatunk az interneten. Nem is csoda, ha nehezen hozzuk meg a döntést, ha választásra kerül a sor! Aggodalomra azonban semmi ok! Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket Önnek is érdemes megfogadnia, kamatoztatnia, mielőtt autókölcsönzésre adja fejét. Nézzük, mik ezek!  

Eljött a téli gumi ideje

Eljött a téli gumi ideje

Enyhe időjárással kezdődött a tél, így viszonylag sokáig várhattunk a téli gumi szett beszerzésével. Nem szabad azonban túl sokáig halogatni az útviszonyoknak megfelelő gumik felszerelését.

Itt van minden ritka alkatrész

Itt van minden ritka alkatrész

Tavasszal vettem egy Malagutit a városi cirkáláshoz. Egész jó állapotban volt, nem is volt öreg, de két hónap után meghalt a gyújtáskapcsoló, a jó robogó alkatrész meg ritka, mint a fehér holló.