Van egy
hasznos tipped?

Autóalkatrészt az autóbontóból!

Sokan az új autóalkatrészekre esküsznek, ha már egyszer cserélni kell valamit. Pedig számtalan esetben a használt, autóbontóból származó alkatrészek is tökéletes állapotban vannak, és megfelelőek lennének.

Keret Autóalkatrészt az autóbontóból!

Régebbi típusú járműveknél pedig nem is gyártják már a szükséges alkatrészt, így csak a bontó marad, mint beszerzési forrás.

Ha bontóból szeretnénk autóalkatrészt venni:

 

Ha autóbontóba adnánk le gépkocsinkat:

 

Figyeljünk az autógumikra!

Érdemes megnézni, milyen állapotban vannak az autógumik, mert ha maga a jármű már roncs állapotú is, a gumiabroncsok még lehetnek használhatóak. Ha így van, célszerű egy barátot megkérni, hogy autóval kísérjen el minket az autóbontóba, és segítsen az ott leszerelt autógumik elszállításában.

Weboldal címe: holszervizeljek.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI AUTÓBONTÓ, AUTÓALKATRÉSZ TIPPEK

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Ha Ön fuvarozó, esetleg költöztető céget vezet, egy kiváló műszaki állapotban levő, minőségi használt Iveco teherautóval sokkal jobban ki tudja majd szolgálni ügyfelei igényeit, főleg ha hosszabb távban gondolkozik.

Céges autóbérlés Budapesten

Céges autóbérlés Budapesten

Ma már számtalan autó bérbeadó cég ajánlatai között mazsolázgathatunk az interneten. Nem is csoda, ha nehezen hozzuk meg a döntést, ha választásra kerül a sor! Aggodalomra azonban semmi ok! Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket Önnek is érdemes megfogadnia, kamatoztatnia, mielőtt autókölcsönzésre adja fejét. Nézzük, mik ezek!  

Eljött a téli gumi ideje

Eljött a téli gumi ideje

Enyhe időjárással kezdődött a tél, így viszonylag sokáig várhattunk a téli gumi szett beszerzésével. Nem szabad azonban túl sokáig halogatni az útviszonyoknak megfelelő gumik felszerelését.

Itt van minden ritka alkatrész

Itt van minden ritka alkatrész

Tavasszal vettem egy Malagutit a városi cirkáláshoz. Egész jó állapotban volt, nem is volt öreg, de két hónap után meghalt a gyújtáskapcsoló, a jó robogó alkatrész meg ritka, mint a fehér holló.

Gokart pálya Budapest mellett

Gokart pálya Budapest mellett

Az egyik autómániás haveromat vittük ki a születésnapján Mogyoródra, a Hungaroring Kart Center gokart pálya csíkjára.